Ήτανε Όλοι τους Παιδιά μου

Ήτανε Όλοι τους Παιδιά μου
Έτος
2021

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έφτασε ο καιρός και την επόμενη εβδομάδα, στις 25,26 και 27 Αυγούστου, η ομάδα μας παρουσιάζει την παράσταση "Ήταν όλοι τους παιδιά μου" του Άρθουρ Μίλερ στην αυλή του μουσείου Τεριάντ στις 9μ.μ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με προσκλήσεις, αλλά λόγω του μικρού μεγέθους του χώρου και των υγειονομικών μέτρων που οφείλουμε να τηρήσουμε, σας παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε, να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 6947177413 (Ανθή Σαμαρτζίδου) και ώρες 10:00-14:00. Οι προσκλήσεις θα διατεθούν την Τρίτη το πρωί, 11:00-13:00 στο Δημοτικό Θέατρο.

Τα υγειονομικά μέτρα που θα τηρηθούν είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, οι απαραίτητες αποστάσεις και η ονομαστική κράτηση με τηλέφωνο για πιθανή μελλοντική ιχνηλάτηση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Μυτιλήνης και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού για την επιχορήγηση της παράστασης αυτής, μέσα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά για την Τέχνη.

Σας περιμένουμε.

- Για το έργο -

Ο Τζο Κέλερ, βιομήχανος, εξόπλιζε τον στρατό και την αεροπορία των ΗΠΑ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο συνέταιρός του Στηβ, βρίσκεται στη φυλακή γιατί έχει κατηγορηθεί ότι πούλησε ελαττωματικό υλικό. Η κόρη του Στηβ , Άνι, αρραβωνιαστικιά του ενός γιου του Τζο, ο οποίος αγνοείται, εμφανίζεται στην πόλη μετά από πρόσκληση του άλλου γιου.

- Για τον συγγραφέα -

Ο Άρθουρ Μίλερ (Άρθουρ Μίλερ 17 Οκτωβρίου 1915 – 10 Φεβρουαρίου 2005) αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους δραματουργούς του 20ου αιώνα. Έχοντας ως ορμητήριο του τα νωπά μεταπολεμικά τραύματα της Αμερικής, βουτά βαθιά στην αμερικανική ψυχοσύνθεση και την εξετάζει. Με τολμηρό ρεαλισμό και κυνικότητα επιλέγει να τα φέρει στην επιφάνεια και να αναδείξει τη θλιβερή πορεία που έχει ακολουθήσει η χώρα του. Μέσα από τους ματαιόδοξους αγώνες και τις προσδοκίες των ηρώων του βλέπει κανείς να αποδομείται εύκολα το Αμερικανικό Όνειρο που απέκτησε μυριάδες ακολούθων. Πιστεύει ότι τις ημέρες των νέων μεγάλων εξελίξεων οι άνθρωποι θα βιώσουν την αλλοτρίωση και την αποξένωση…ευτυχείς κοινωνίες θλιμμένων ανθρώπων…

- Συντέλεστες -

Συγγραφέας: Άρθουρ Μίλλερ
Σκηνοθεσία: Χρήστος Μαλακός
Μουσική επιμέλεια: Κλεομένης Τζαννέτος, Χρήστος Μαλακός
Σκηνικά: Γιάννης Τρουμπούνης
Κοστούμια: Όλγα Συροπούλου
Φωτισμοί: Κώστας Καρατζάς, Χρήστος Μαλακός
Υποβολείο: Βίκυ Γάλλου
Φροντιστήριο: Μάρθα Αραβανοπούλου
Αφίσα - Πρόγραμμα: Σταμάτης Γιαννάκης

- Ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης -

Βαγγέλης Ντάβας (ΤΖΟ ΚΕΛΕΡ)
Στράτος Γεωργούλας (ΤΖΙΜ ΜΠΕΪΛΙΣ)
Αργύρης Χατζημαλής (ΦΡΑΝΚ ΛΟΥΜΠΙ)
Αλέκα Κομνηνού (ΣΟΥ ΜΠΕΪΛΙΣ)
Μαρία Λογιωτάτου (ΛΥΝΤΙΑ ΛΟΥΜΠΙ)
Σταμάτης Γιαννάκης (ΚΡΙΣ ΚΕΛΕΡ)
Παντελής Σαμιακός (ΜΠΕΡΤ)
Αναστασία Κατσαρού (ΚΕΪΤ ΚΕΛΕΡ)
Μυρτώ Χατζηνικολάου (ΑΝΝΙ ΝΤΙΒΕΡ)
Χρυσόστομος Στεργιανός (ΤΖΟΡΤΖ ΝΤΙΒΕΡ)

- Ευχαριστούμε -

Το κομμωτήριο Νατάσσα, την Λένα Τριανταφύλλου, τον Γιώργο Μιχαλάκη, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης και την Θ.Ε.Σ.Ι.Σ